Taros Kami

Shandong Joysource Kai Co., Ltd

alamat

Shouguang Kota, Propinsi Shandong

Surélék

telepon

+86 15169688678
+86 536 5555755

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02 (1)
  • sns03
WhatsApp Online Chat!