ngeunaan Company

Shandong Joysource jati ko., LTD nyaéta parusahaan profésional dina aspék manufaktur, jualan, jasa saatos-jualan. Sanggeus taun ngembangkeun, parusahaan urang geus jadi salah sahiji parusahaan pabrik jati pangkuatna sarta poténsi di Cina.
Industri kai Joysource boga jati Koréa, jati Éropa, jati rékayasa na kategori sejenna produk home, kaasup cabinets TV LED, cabinets samping; Papakéan, cabinets sarta séjén diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, di Timur Tengah jeung nu lianna, leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon.

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02 (1)
  • sns03
WhatsApp Online Chat!