ngeunaan Company

Shandong Joysource jati ko., LTD nyaéta parusahaan profésional dina aspék manufaktur, jualan, jasa saatos-jualan. Sanggeus taun ngembangkeun, parusahaan urang geus jadi salah sahiji parusahaan pabrik jati pangkuatna sarta poténsi di Cina.

Joysource wood industry has Korean furniture, European furniture, engineering furniture and other categories of home products, including LED TV cabinets, side cabinets; Wardrobe, cabinets and other exported to Europe, the United States,in the Middle East and others, more than 30 countries and regions.

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02 (1)
  • sns03
WhatsApp Online Chat!