FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

We biasane dilakoni pembayaran TT. simpenan 30% ing advance lan imbangan marang salinan B / L.

Kita uga nampa pambayaran LC.

Bakal Pack barang karo instruction Déwan?

Ya! Kita bakal sijine instruction Déwan menyang paket. Yen isih ora ngerti carane

ngumpul. sampeyan bisa hubungi kita.

Iku ana apa MOQ? Lan apa rega related kanggo jumlahe?

MOQ Kita 100 pcs. Regane beda Nalika jumlahe beda.

Yen kita pengin sampel, pinten aja kita kudu mbayar?

We daya biasane pindho kanggo sampel lan ragad transportasi kudu mbayar buyer.But don ' t sumelang. Kita bakal bali chagre ekstra nalika panuku nggawe urutan kanggo kita.

Apa customer milih sampeyan?

1.Safety packaging
wektu 2.short layang
3.Factory rega dodolan langsung
desain 4.Fashionable

Arep digarap US?


Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02 (1)
  • sns03
Tampilan Online Chat!