About Company

Shandong Joysource Furnitur co., LTD perusahaan profesional ing aspek saka Manufaktur, dodolan, layanan sawise-sales. Sawise taun pembangunan, perusahaan kita wis dadi salah siji perusahaan pabrik furniture paling kuat lan potensial ing China.
Industri kayu Joysource wis Furnitur Korean, Furnitur Eropah, Furnitur engineering lan kategori liyane produk ngarep, kalebu lemantun TV LED, lemantun sisih; Wardrobe, lemantun lan liyane diekspor kanggo Eropa, Amerika Serikat, ing Timur Tengah lan liyane, luwih saka 30 negara lan wilayah.

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02 (1)
  • sns03
Tampilan Online Chat!