About Company

Shandong Joysource Furnitur co., LTD perusahaan profesional ing aspek saka Manufaktur, dodolan, layanan sawise-sales. Sawise taun pembangunan, perusahaan kita wis dadi salah siji perusahaan pabrik furniture paling kuat lan potensial ing China.

Joysource wood industry has Korean furniture, European furniture, engineering furniture and other categories of home products, including LED TV cabinets, side cabinets; Wardrobe, cabinets and other exported to Europe, the United States,in the Middle East and others, more than 30 countries and regions.

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02 (1)
  • sns03
Tampilan Online Chat!